avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Transfer stoc marfa intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Transfer stoc marfa intreprindere individuala

Buna ziua! As dori sa inchid intreprinderea individuala si sa transfer stocul de marfa cu factura de pe intreprindere individuala pe un srl. Este corect asa?
Cel mai recent răspuns: marcud , utilizator 21:49, 16 Noiembrie 2016
Da, vindeti marfa cu factura catre srl.
Trebuie sa fac si notificare la primărie in cazul in care micsorez preturile dar acestea vor fi totusi peste pretul de achiziție?Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scadere valoare stoc danyalytus danyalytus Buna ziua, Am o intreprindere individuala in domeniul comert cu amanuntul. Vreau sa fac lichidare de stoc si sa vand marfa la pret redus, mai mic decat cel ... (vezi toată discuția)
Cedare intreprindere individuala ana_iordache ana_iordache As dori sa cedez o II pe numele mamei mele, sau sa trec pe numele ei.Practic intreprinderea individuala este a ei, eu figurez doar cu numele.si din cauza asta ... (vezi toată discuția)
Lamurire venit pfa / impozit de platit djinn_ro djinn_ro Buna ziua Am un PFA si vreau sa vand carti online. Eu am un stoc de marfa consistent la care am documente justificative, dar cumparat ca persona fizica ... (vezi toată discuția)