avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... cadastru, intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

cadastru, intabulare

In august am contractat un inginer de cadastru cui i-am platit 60% in avans ca sa faca masurarea si intabularea unor suprafete pe care vreau sa le vand. dupa ce cu diferite scuze in mod repetat a intarziat sa faca masuratorile si sa pregateasca documéntele, acum vine cu scuza ca asteapta o incheiere de respingere pt ca sa depuna documéntele din nou pt ca s-a schimbat sistemul de evidenta in cadastru.
Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 23:52, 20 Ianuarie 2018
Nu s-a modificat sistemul de cadastru
Aveti posibilitatea sa verificati profesionalismul,buna credinta si veridicitatea afirmatiilor cadastristului ,interesandu-va personal la registratorul sef al UAT
din pacate acum ma aflu in strainatate si nu pot contacta cu seful. cadastristul imi explica ca a depus actele dar inca nu a iesit inregistrarea pt ca intre timp sa modificat sistemul informatic de evidenta. ca se vede obligat sa astepte o "incheiere de respingere" pt fiecare dosar pe care la depus pt a putea cere inregistrarea din nou cu noul sistem. nu stiu ce sa mai cred. au trecut 3 luni
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2016
daniel_fergusson, utilizator

ynocentta a scris:

Nu s-a modificat sistemul de cadastru
Aveti posibilitatea sa verificati profesionalismul,buna credinta si veridicitatea afirmatiilor cadastristului ,interesandu-va personal la registratorul sef al UAT

cineva cunoaste numarul de telefon (eventual si numele) registratorului sef al UAT?
cadastristul din orasul Iasi nici acum nu a facut inregistrarile. imi cere sa-i aduc din nou toate adeverintele si taxele pt ca sunt de mult expirate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
-Nu exista "registrator sef al UAT"
-gasiti pe www.ancpi.ro datele de contact ale OCPI IASI, Nu va trebuie telefonul, ci adresa pentru a cere informatii si ca sa le primiti in scris.
-au fost modificari in regulament, dar o incheiere de respingere dureaza 30zile de la depunerea documentatiei si redepunerea e gratuita o luna de zile dupa.
-simgurul act care expira este certificatul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru gratuit andreeagana andreeagana Am citit k incepand de luna aceasta va incepe un prog gratiut pt efectuarea de cadastru gratuit pentru locuinte. As dori sa aflu ce documente sunt necesare, ... (vezi toată discuția)
Cadastru litan litan Buna ziua. In urma cu 3 luni am contactat un cadastrist pentru a .mi face masuratorile la un teren. De 3 luni astept sa .mi depuna documentatia cadastrala la ... (vezi toată discuția)
Dosar de cadastru respins glenkoko glenkoko Buna ziua, Cer sfatul dvs. privind respingerea unui dosar de cadastru. Am construit o casa in Ilfov, Saftica, am facut procesul verbal de receptie al casei ... (vezi toată discuția)