avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Refuz DITL a raportului de evaluare cladire trimis ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Refuz DITL a raportului de evaluare cladire trimis prin posta

DITL a calculat impozit pe spatiu nerezidential, refuzand sa tina cont de raportul de evaluare incheiat in mai 2016 pentru dec.2015 si transmis prin posta in 28.07.2016.Am vreo sansa daca ii actionez in instanta? Declaratia ITL 01 a fost transmisa in termen.
Cel mai recent răspuns: safeway72ro , utilizator 03:36, 25 Noiembrie 2016
Dacă actele sunt perfect legale iar legea prevede că aceste acte ca fiind obligatorii , atunci sigur Da .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere spatiu comercial Stocheci_ana Stocheci_ana In urma schimbării codului fiscal si diferențierii impozitului intre spatiu nerezidential si rezidential, mama mea fara sa fie înștiințat in vreun fel a ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri sediu social oviiul oviiul buna ziua, am un PFA sediul social pe adresa parintilor, contract de comodat, fara decontarea cheltuielilor, cod CAEN-6202-activitati consultanta ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica - evaluare rdpfa rdpfa Poate un expert tehnic judiciar si extrajudiciar sa intocmeasca raportul de evaluare pentru un apartament (raport necesar pentru calculul impozitului pe ... (vezi toată discuția)