avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire durata c.i.m. si Declaratia 112
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire durata c.i.m. si Declaratia 112

Buna ziua
as avea o intrebare
in cazul prelungirii unui contract pe perioada determinata, de exemplu pana in 01.10.17 (fiind duminica) este o problema?prelungirea trebuie facuta neaparat cu o zi lucratoare?
colegele de la contabilitate imi spun ca declaratia 112 nu ii lasa cu zi de weekend si ca trebuie sa trec ori 30.09.16 (vineri) ori 02.10.17(luni); este gresit ca eu am trecut data sfarsit in revisal 01.10.17?
dar sincer nu inteleg de ce? in cazul in care un angajat ar lucra si in weekend (in schimburi) cum se procedeaza atunci ?
imi puteti spune va rog varianta corecta?
Cel mai recent răspuns: Daliborka , utilizator 20:14, 4 Decembrie 2016
Prelungirea duratei unui c.i.m. se poate face cu orice zi , indiferent daca este zi lucratoare sau nu.
multumesc
colega de la economic sustine ca va primi avertisment la emiterea declaratiei 112(ca nu vor aparea sume si ore lucrate... fiind zi de weekend)
si as mai avea o intrebare, in cazul contractului pe perioada determinata

determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 05.10.16 si data de 05.01.17 pe perioada cresterii si/sau modificarii temporare a structurii activitatii angajatorului (art. 83, lit. b)

prelungirea se face din 06.01.17 sau din 07.01.17
si incetarea de exemplu se face cu 05.01.17 sau cu 06.01.17?
Prelungirea se face cu data de 05.01.2017 , iar incetarea tot cu aceasta data daca nu se decide prelungirea duratei.
multumesc
si imi puteti spune va rog cum ramane cu declaratia 112?colega de la economic imi cere sa fac corectie la expirare cim cu o zi lucratoare...

Alte discuții în legătură

Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutaţi cu un răspuns: am un cim pe perioadă determinată care expiră la 30.09.2012. Prelungirea lui se va face cu ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca perioada determinata mariusiurea mariusiurea Buna ziua! Sotia mea a avut contract de munca perioada determinata pana in data de 30 aprilie 2013. nu a primit actul aditional pentru prelungire contract desi ... (vezi toată discuția)