Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Datorii la finante

Cum pot sa aflu daca am datori la fisc?

Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 12:25, 6 Decembrie 2016
Pentru a afla datoriile catre ANAF, daca vi s-a emis deja o decizie de impunere, puteti sa va creati un cont in spatiul virtual si sa solicitati on-line obligatiile de plata, urmand ca la sectiunea mesaje sa regasiti un document pdf in care sunt aratate restantele.
Ultima modificare: Marți, 6 Decembrie 2016
Ana-Maria Pînzaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 260 si efectuarea platii ladyana ladyana Buna ziua, Am primit prin e-mail de la Fisc, decizia de impunere pt. venituri din cedarea folosintei bunurilor(respectiv din chirie apart.)cat si pt. ... (vezi toată discuția)
Diferenţe de contribuţii rezultate din regularizarea anuală diferente stabilite in minus bogdanCatalin88 bogdanCatalin88 Buna ziua, Am primit in Spatiul Privat Virtual (platforma ANAF) doua documente in format PDF. 1. DECIZIE DE IMPUNERE ANUALA pentru stabilirea ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine de la anaf un document prin care sa arate ca( ... Danut57 Danut57 Cum pot obtine de la ANAF un document prin care sa arate ca( nu ) am datorii la stat? (vezi toată discuția)