avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot obtine de la ANAF un document prin care sa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot obtine de la ANAF un document prin care sa arate ca( ...

Cum pot obtine de la ANAF un document prin care sa arate ca( nu ) am datorii la stat?
Cel mai recent răspuns: Danut57 , utilizator 15:27, 22 Septembrie 2020
faceți cerere pentru certificat de atestare fiscală
Cererea se face la sediul anaf? Am încercat sa ma înregistrez in spatiul virtual, dar îmi cer un document dintr-o lista. Nu posed un asfel de document. Multumesc.
Se poate și din SPV, dar doar dacă aveți cont creat. Din ce înțeleg, dumneavoastră vreți să vă înregistrați în SPV. Urmăriți pașii de înregistrare online și apoi trebuie să mergeți și la ANAF ca să vă dea datele de acces în cont. Nu pot spune 100% sigur, dar cred că merge să validați identitatea și datele contului de la distanță (adică nu e musai să mergeți la sediul ANAF).

Cele bune!
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. ... victormac victormac Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. Acesta îmi cere înregistrarea contractului la ANAF pentru al putea deconta chiria. ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele care pot fi transmise prin spațiul privat virtual spv pentru o pj? ileanamoanta ileanamoanta Certificatul de atestare fiscală PJ poate fi obţinut și online? Care sunt documentele care pot fi transmise prin Spațiul privat virtual ... (vezi toată discuția)