Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate si indemnizatie de crestere a copilului

Buna ziua
Am fost angajat cu o jumatate de norna timp de 7 luni adica din decembrie 2015 pana in iulie 2015 urmand sa fac o pauza ne mai lucrand 4 luni, urmand ca din data de 12 noiembrie sa lucrez iar cu norma intreaga. Acuma am aflat ca sunt insarcinata avand o luna de sarcina si tot una de cand lucrez o sa pot beneficia de concediu de maternitate si indemnizatie de crestere a copilului Va rog sa imi radpznde-ti va multunesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 11 Decembrie 2016
Care este data prezumata a nasterII?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Th.elle Th.elle Buna ziua! Am nevoie de niste detalii mai concrete in legatura cu indemnziatia pentru cresterea copilului. Am lucrat pana la 1 septembrie 2018 fara pauze din ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si ccc Camelia-G Camelia-G Buna ziua!Am si eu o intrebare.Am aflat de curand ca sunt insarcinata si nu ma asteptam la acest lucru deoarece m-am angajat de curand si s-ar putea sa nu pot ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)