avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Datorie pe nume fictiv. Pot apela la politie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Datorie pe nume fictiv. Pot apela la politie?

Firma PayPal lasa pe oricine pana la suma de 2500EURO sa se foloseasca de serviciile lor fara a fi nevoiti sa trimita buletin ,etc.
Am facut un cont anonim si am vandut anumite produse, problema e ca un tip mi-au tras tzapa. Au facut dispute cum ca cineva le-ar fi spart contul si am ramas cu -~600euro.

Contul meu este cu nume fals, data de nastere falsa (neasocieta cu vreun nume), adresa falsa, telefon fals.

Efectiv nu vreau sa platesc datoria deoarece ma simt neindreptatit. Ce se va intampla? Datoria a ajuns deja de 2 luni la o firma re cuperare din Romania Se vor folosi de politie cand vor vedea ca au 3000 lei de recuperat?

Mentionez ca PayPal i-au dat banii inapoi in urma unor dispute aiurea "Unauthorized". Sunt ferm convins ca erau ei defapt in spatele calculatorului.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:08, 15 Decembrie 2016
Buna seara,
Daca vor apela la politie veti fi descoperi relativ repede.
Asa caaaaaaaaaaaaa.
Pe ce motiv ar putea apela la politie? Pana la urma eu sunt victima si e cauza civila. Cam toti care au probleme cu PayPal pe numele lor, insa refuza sa plateasca nu patesc absolut nimic. PayPal este o firma mizerabila de altfel
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2016
uski, utilizator
Priviti-o asa: daca e prima si singura data este un litigiu in drept civil si nu putem pronostica cine va castiga procesul. Daca ati facut-o de mai multe ori este penal.

Desi nu sunt foarte convins ca a da date false la PayPal nu ar ridica suspiciuni ca ar fi penal. Un truc folosit de escrocii olandezi este sa-si dea datele reale si pe urma sa sustina "Este doar un litigiu in drept civil, doar nu as fi nebun sa comit escrocherii cu datele mele reale." Dvs. nu aveti sansa de a pretinde asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2016
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont fals facebook. cum pot afla cine l-a făcut și în ce mod poate fi tras la răspundere? AlinDelcea AlinDelcea Buna seara! Am si eu o neclaritate privind crearea unui cont fals si sper sa primesc un raspuns daca se poate, fapt pentru care va multumesc anticipat! Am ... (vezi toată discuția)
Cercetare frauda paypal... Glucian Glucian Buna seara in urma cu vreun an am vandut prin intermediul ebay un lot de produse filatelice!Mentionez faptul ca foloseam un cont paypal pe numele unchiului ... (vezi toată discuția)
Paypal - firecredit Laz2000 Laz2000 Buna ziua ! Ma adresez dvs. in speranta unei rezolvari asupra problemei : Acum o luna am vandut un produs digital via paypal, si ulterior am ajutat ... (vezi toată discuția)