avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Eroare pagina
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Eroare pagina

Nu pot intra sa vad mesajele la întrebările care le-am pus
Cel mai recent răspuns: cornycorny , utilizator 23:24, 21 Decembrie 2016
Sesizati problema cu care va confruntati prin mesagerie privata moderatorul sectiunii unde ati postat topicul sau direct administratorului forumului
Dati mai multe amanunte, nu se intelege care e problema din moment ce ati putut posta.
Si pe ce dispozitiv aveti problema, desktop sau mobil?
Buna seara, pe mobil am problema, nu îmi permite să intru sa vizualizez mesajele "pagina nu exista" așa apare, Tot de pe mobil am si postat. Va mulțumesc
Buna seara,

Puteti descrie problema mai exact? De unde intrati, ce anume accesati atunci cand apare acel mesaj, de pe ce telefon accesati siteul?

Altfel, sincer, e aproape imposibil sa intelegem exact ce anume nu merge. Eu banuiesc faptul ca nu stiti cu exactitate unde sa va uitati pentru a vedea raspunsurile. Dar e posibil sa fie si o problema, nu neg asta. Trebuie doar sa fim in stare sa o reproducem. Iar raspunsurile la intrebarile de mai sus sunt importante in acest sens.
Buna seara, accesez discuții juridice,forumul dreptul familiei sau probleme juridice de familie,am pus o intrebare, (partaj bunuri comune) îmi arată că am 4 mesaje, încerc să intru sa le vad si îmi zice că pagina nu există.

Alte discuții în legătură

Modificare versiune de mobil a avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Astazi am lansat o noua versiune de mobil a siteului. Noutatile sunt urmatoarele: - este posibila editarea mesajelor scrise de utilizatori, timp ... (vezi toată discuția)
Bună, avocatnet! oare cum funcționează partea asta de trimitere ... lorella lorella Bună, avocatnet! Oare cum funcționează partea asta de trimitere mesaje în forum? De ex chiar și acum, când scriu acest mesaj, NU apare și posibilitatea ... (vezi toată discuția)
De ce nu mai functioneaza cum trebuie varianta forumului pe mobil ? latka latka De ce nu mai functioneaza corect, de ieri , 22.08.2019,dupa-amiaza, afisarea forumului pe mobil ? Peste pagina respectiva se suprapune sectiunea (in rosu) cu ... (vezi toată discuția)