avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Bună, avocatnet! Oare cum funcționează partea asta ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Bună, avocatnet! Oare cum funcționează partea asta de trimitere ...

Bună, avocatnet! Oare cum funcționează partea asta de trimitere mesaje în forum? De ex chiar și acum, când scriu acest mesaj, NU apare și posibilitatea să -mi aleg forumul de discuții unde să -mi apară. Am scris un mesaj mai devreme care, nu știu prin ce procedee, a ajuns în Forumul Juridice- probleme penale. Am avut o întrebare din domeniul juridic, dar nu penal. Iar dacă mă duc pe mesaj să -l modific, din păcate nu am și opțiune de a modifica Forumul. Nu mai vorbesc că dacă intru în stg paginii avocatnet, la Categorii Forum, îmi apare Forum Juridic, dar mai departe, deși știu că și acesta are niște subcapitole, printre care și acesta cu ”penalul”, NU le văd! De asemenea, nu înțeleg ce legătură are, în Contul meu, pagina de Profil cu Mesajele. TOT Mesaje văd că le spuneți și acelor mesaje ”private”, primite/ trimise din Contul Meu. Poate ar fi bine ca Mesajele trimise în Forumuri și mesajele acestea ”private” să le denumiți diferit, căci vă spun sincer că se face confuzie. Plus că, repet, nu înțeleg de ce mesajele de pe forumuri apar în pagina de Profil din Contul Meu ( unde te- ai aștepta să vezi: nume, ocupație etc...) și mai ales, că, cele mai multe accesări ale site- ului se fac pentru a pune întrebări pe Forum. Sincer, nu știuu dacă acest mesaj o să -mi apară în forumul ” Suport tehnic”, unde sunt acum, sau în altă parte și să deranjez comunitatea aiurea.... Mulțumesc! :)
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 11:35, 16 Octombrie 2020
Bună ziua,

Puteți schimba atât titlul topicului, cât și forumul unde a fost direcționat făcând click pe ce o să marchez eu cu Bold din mesajul care apare după deschiderea unui topic nou.

Dragă lorella,

Comunitatea avocatnet.ro a primit întrebarea pusă de tine, ea se regăsește în discuția:
(titlul discuției), pe care dacă apăsați vă duce în topic
PONT titlurile clare și scurte, care reusesc să cuprindă esența întrebării, atrag mai ușor interesul comunității
schimbă titlu discuție (Important!)

Discuția deschisă de tine a fost încadrată automat în forumul:
titlul forumului
PONT încadrarea discuției într-un forum relevant crește șansele ca ea să primească răspunsuri
schimbă forum
Poți oricând vizualiza discuția deschisă de tine aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un forum mai bun marfan marfan am ales categoria asta pt a posta doar pt ca e ultima si pt ca, pe alte forumuri, ultima categorie e ceva de genul \"Sugestii si reclamatii despre forum\". Cum ... (vezi toată discuția)
Modificari 6 iulie 2010 pianistul pianistul Tinand cont de parerile dvs, am reorganizat sectiunea \"Activitate in comunitate\" din profilul de utilizator. Speram ca modificarile pune sectiunea intr-o ... (vezi toată discuția)
Modificari in forum, 28 iulie 2011 Alin Popescu Alin Popescu Noutatile de astazi sunt urmatoarele: - am schimbat sistemul de navigare in forum. Acum apar meniuri care pot ajuta cititorul sa ajunga direct din orice ... (vezi toată discuția)