avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... model intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

model intampinare

buna seara daca m ati putea ajuta cu un model de intimpinare pt o cerere de chemare in judecata pt majorare pensie intretinere minor cu care sunt de acord tinind cont ca sal. minim a crescut precum si nevoile minorei (nu stiu daca este absolut necesar sa invoc in drept articolul din ncciv la care trebuie sa fac referire)multumesc anticipat pt ajutor
Cel mai recent răspuns: mona m , utilizator 11:44, 29 Decembrie 2016
Buna seara,
Va sfatuieswc sa scrieti exact acest lucru intr-o intampinare.
Domnule presedinte,
Subsemnatul ... cu domiciliul in ... parat in dosarul nr. ..., dosar aflat pe rolul Judecatoriei ... formulez perezenta
INTAMPINARE
la cererea de chemare in judecata formulata de .... cu domiciliul in ...
Va rog sa constatati ca sunt deacord cu majorarea pensiei de intretinere datorate minorei ... in cuantumul stabilit de art. 529 C.civ.
Va invederez ca venitul actual al meu este cel din adeverinta de salarizare anexata. (daca aveti serviciu va trebui sa solicitati o adeverinta din care sa reiasa veniturile pe ultimele 6 luni si sa o atasati. daca nu aveti serviciu atunci nu scrieti aceasta fraza)
Va solicit, totodata, sa faceti aplicarea prevederilor art.454 NCPC.
semnatura .... data
domnului presedinte al Judecatoriei ..
multumesc mult pt. ajutorul acordat An nou fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se raspunde la intampinare? c_stefania c_stefania Buna ziua, Acum o luna am facut o cerere de chemare in judecata pentru majorare pensie de intretinere. S-a depus intampinarea prin care tatal minorei este de ... (vezi toată discuția)
Model cerere pentru majorarea pensiei alimentare după 18 ani ... elenamatasaru450. elenamatasaru450. Model cerere pentru majorarea pensiei alimentare după 18 ani fiind elevă. (vezi toată discuția)
Solicitare marire pensie alimentara Alina2011 Alina2011 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o solicitare de marire a pensiei alimentare? Sau nu face nimeni nimic pro-bono? :D (vezi toată discuția)