avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Program pentru case de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Program pentru case de marcat

Buna ziua,

Intentionez sa creez un program software care sa utilizeze o casa de marcat pentru emiterea de bonuri fiscale. Am citit articolul 17 (din doc [ link extern ] ) ,

si pare ca as avea nevoie de o casa de marcat din categoria e sau f.

Intrebarea mea este: daca folosesc o astfel de casa de marcat ca pe o imprimanta normala, creand structura corecta dpv legal al bonului fiscal, fara sa folosesc programul software cu care vine casa de marcat, bonul fiscal emis este legal?

Structura bonului fiscal am gasit-o tot la dvs pe site: www.avocatnet.ro/content/art... .

Din cate inteleg programul software al casei de marcat creeaza structura bonului fiscal, imprimand automat date precum: ora, min, sec a bonului, un numar de ordine, logotipul, seria fiscala si numarul aparatului.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Duminică, 1 Ianuarie 2017
tekin1302, utilizator
Cel mai recent răspuns: tekin1302 , utilizator 00:08, 2 Ianuarie 2017
Eu doresc sa fac programul, nu sa il cumpar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde preiau codul casei de marcat? mona1928 mona1928 Buna ziua va rog a ma ajuta cu un raspuns - de unde preiau codul casei de marcat pt a depune declaratia de neutilizare a casei pt luna iulie 22 cand nu a ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal mai mic sau mai mare ana & maria ana & maria 1.se intimpla ca de citeva ori ca inchiderea de zi sa nu fie la fel cu monetarul, din cauza unor pene de curent sau daca se prinde rola de hirtie nu mai imi ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale elenadove elenadove ce elemente obligatorii trebuie sa contina un bon fiscal pentru a putea fi decontat sa aiba den furnizor, cif, suma,tva este obligatoriu sa scrie pe el ... (vezi toată discuția)