avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Recuperare banii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Recuperare banii

Buna ziua. Am o întrebare dacă m-a poate ajuta cineva. Am depus in instanța contestație privind executarea silită legată de amenda de rovinieta și am câștigat. Mi sa anulat procesul verbal. Din cauza ca procesul a durat prea mult am fost forțată sa plătesc executorului banii. Acum nu știu cum sa procedez sa îmi recuperez banii. M-a poate ajuta cineva? Are cineva vreun model de cerere către CNADNR pt recuperarea banilor. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:14, 6 Ianuarie 2017
Daca detineti hotarare judecatoreasca definitiva favorabila,puteti sa va adresati unui executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr anulata, recuperare suma bosonel bosonel Cum se poate recupera o amenda rovigneta, pentru care am fost executat de catre CNADNR, dar am castigat in instanta anularea pv (bineinteles ulterior ... (vezi toată discuția)
Anulare executare silita ci-ci ci-ci Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu cateva raspunsuri referitoare la urmatoarea speta: In anul 2012 am primit o instiintare ca in luna aprilie 2012 mi ... (vezi toată discuția)