avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda CNADNR anulata, recuperare suma
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda CNADNR anulata, recuperare suma

Cum se poate recupera o amenda rovigneta, pentru care am fost executat de catre CNADNR, dar am castigat in instanta anularea pv (bineinteles ulterior executarii silite? Cui trebuie sa ma adresez - executorului sau direct la CNADNR ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dragugh , utilizator 13:04, 20 Mai 2015
noi cerem intâi de la CNADR in astfel de cazuri si vireaza banii, nu am avut probleme ca sa ajungem pana la executor, facem o cerere la care anexam sentinta.
Multumesc.
Am omis un detaliu si anume: executarea s-a facut prin poprire pe pensie (prin casa judeteana de pensii) iar suma poprita a fost de 628 lei (207 lei - cnadnr si 411 - executor). Intrebarea mea este : se recupereaza doar amenda (207 lei) sau ambele sume poprite(amenda + chelt.executare) ?
Buna dimineata domnule Basonel,

Va felicit pentru reusita si va rog, spuneti-mi (sa-mi scrieti) cum ati procedat.
Sunt intr-o situatie similara cu a dvs., respectiv pe 14 mai a.c., am fost somat de un executor judecatoresc sa platesc 538 lei (28 lei amenda si 407 lei cheltuieli de executare). P.V. - CNADNR e din 31.01.2012 pt. circulatie fara rovinieta pe A2 Glina la 20.08.2011. Nu are semnatura olografa a agentului constatator.

Va multumesc anticipat.

Cu consideratie,
g.dragu
Nu sunt de profesie jurist dar cred ca, cel mai bine ar fi sa depuneti o contestatie a pv la judecatorie, dupa care sa solicitati un certificat de grefa (dovada ca ati contestat acel pv) care trebuie trimis executorului (in vederea suspendarii executarii silite).Interesul dvs. este sa se suspende exec.silita pana la clarificarea situatiei, in ceea ce priveste anularea sau nu a pv.
In cazul meu, contraventia aplicata a fost anulata si inlocuita cu averisment, dar nu din cauza semnaturii agentului constatator.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat.
multumec foarte mult!
Cu consideratie,
g.draagu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie rovinieta dragugh dragugh Buna ziua, Va rog sa ma ajutati pentru a clarifica urmatoarea situatie: La 14.05.2015 am primit prin posta o somatie emisa la 21.04.2015, de la un birou de ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca pentru amenda rovinieta jeanluk jeanluk X-( buna seara revin cu o problema mai veche de care credeam ca am scapat! Tocmai mi-a venit o somatie de executare judecatoareasca pentru o amenda ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare herminast herminast Executare silita pentru proces verbal CNADNR trimis prin posta in 2012 lipsa rovigneta, nu a platit amenda. Intrebare: se poate face contestatie la ... (vezi toată discuția)