avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Onorariu avocat- consultatie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Onorariu avocat- consultatie

Cit costa o consultatie ,e dupa ceva anume pretul ?
onorariu se negociaza liber intre client si avocat. in prezent nu exista onorarii minimale sau maximale. cuantumul acestuia este influentat dupa factori precum: dificultatea cauzei, timpul necesar acordarii consultatiei, etc.
Costurile depind in general de notorietatea avocatului respectiv,eventuale titluri stintifice,prof univ,dr in drept ,posibilitatile financiare ale clientului etc.In general pot varia intre 100-200 lei pe ora pana la cateva sute de euro in cazul marilor societati sau chiar mai mult in cauze penale cand se apeleaza la anumiti avocati.Pt un client persoana fizica 150-200 lei este un pret rezonabil.Exista destui colegi care nu percep onorariul pt consultatie daca sunt angajati de client in sustinerea eventualului proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocati mdanicoleta mdanicoleta va rog sa-mi spuneti care mai sunt onorariile avocatilor si ce e inclus in pretul respectiv (vezi toată discuția)
Partaj albugheorghita albugheorghita cat ma va costa angajarea unui avocat in procesul de partaj?executorul judiciar cat costa? (vezi toată discuția)
Avocat - onorariu pentru partaj mostenire viorel77 viorel77 Care este valoarea unui onorariu pentru partaj mostenire? Cum se calculeaza? (vezi toată discuția)