avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parti sociale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parti sociale

Socrul împreuna cu mama mea au deschis o firma în decembrie 2016 fiind asociati ,socrul administrator Din pacate socrul a decedat în ianuarie 2017 de mentionat ca în actul constitutiv se specifica ,ca partile sociale se pot mosteni prin succesiune firma nu are nici un fel de activitate nu am deschi nici macar punct de lucru
,ce se poate face în continuare Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: aum300 , utilizator 15:16, 10 Ianuarie 2017
Succesiune si modificarea actului constitutiv cu noul/noii asociati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire parti sociale. dizolvare si radiere societate oana_miruna oana_miruna Am urmatoarea problema daca ma puteti ajuta... Mama mea era asociata impreuna cu matusa la un SRL, mama a decedat iar eu sunt unic mostenitor. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Firma cu asociat decedat. va rog sa ma ajutati! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT In urma cu ceva vreme, asociatul meu a decedat intr-un accident de masina. Aportul in firma era de 50%. Ce formalitati trebuiesc indeplinite in continuare, ... (vezi toată discuția)
Taxa forfetara oanadrg oanadrg Buna ziua.Ma numesc oana sunt din braila si am urmatoarea problema: tatal meu a murit in luna noiembrie 2009.el detinea o firma de proiectare care din luna ... (vezi toată discuția)