Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daca am autorizație de construcție se poate demola construcția de către terțe persoane

Buna Ziua,întrebarea mea este:am o anexa construită din anul 1972, pe proprietatea vecinului!mentionez ca autorizația este pe numele meu!vecinul ma amenință ca imi demolează construcția pentru ca este pe terenul sau!are acest drept?
Cel mai recent răspuns: aurah , utilizator 23:08, 3 Februarie 2017
depinde de drepturile avute de dvs. cand ati construit : stiati sau nu ca e ternul lui, ati avut acordul lui, etc.; in principiu, are voie dar in anumite cazuri tb sa va si despagubeasca
MULTUMESC!stiam, ca este terenul lui, insa s -a construit cu acordul mamei lui, care a decedat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție pe alta proprietate aurah aurah Buna Ziua,întrebarea mea este:am o anexa construită din anul 1972, pe proprietatea vecinului!mentionez ca autorizația este pe numele meu!vecinul ma ... (vezi toată discuția)
Anexa construită pe alta proprietate aurah aurah Buna Ziua,întrebarea mea este:am o anexa construită din anul 1972, pe proprietatea vecinului!mentionez ca autorizația este pe numele meu!vecinul ma ... (vezi toată discuția)
Donatie ContSters252627 ContSters252627 va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)