avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... factura cez
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

factura cez

buna ziua
cez vanzare mi-a emis o factura de curent mai mare decat normala
am deschis un proces cu cez vanzare in urma careia sa dat o hotarare judecatoreaca prin care sa hotarat sa platesc o suma de mica decat factura emisa de catre cei de la cez pentru care sa deschis procesul
cum pot plati acuma factura ?

Cel mai recent răspuns: antonio78 , utilizator 18:29, 15 Ianuarie 2017
Platiti atat cat a dispus instanta. Plata va fi facuta in temeiul hotararii judecatorsti si nu al facturii.
Daca hotararea este definitva(adica nu mai are cale de atac ordinara)platiti conform hotararii,este bine sa mergeti la instanta si sa cereti eliberarea unei copii cu mentiunea"definitiva"
unde se poate face plata?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este diferenta? tzuku51 tzuku51 Care este diferenta intre o hotarare \"definitiva\" si una \"irevocabila\"? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Onorariu de succes RoxanaZ2012 RoxanaZ2012 Buna ziua, in urma cu doi ani am fost implicata intr-un accident rutier in urma caruia a existat o victima, vina fiind a mea in totalitate. Pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Nedumerita......neputincioasa laura100 laura100 In luna august 2007 am vandut o garsoniera in Orsova,achitand la 0 toate facturile inclusiv cea de la electrica(altfel vanzarea nu ar fi fost posibila).Tot ... (vezi toată discuția)