avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nedumerita......neputincioasa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nedumerita......neputincioasa

In luna august 2007 am vandut o garsoniera in Orsova,achitand la 0 toate facturile inclusiv cea de la electrica(altfel vanzarea nu ar fi fost posibila).Tot atunci am cerut sa mi se rezilieze contractul,insa se pare ca nu au facut-o.Acum 2 zile am primit o instiintare de la o firma de recuperare cum ca as avea de platit suma de 400 RON.Dupa mii de telefoane la CEZ Oltenia am aflat ca noii proprietari nu si-au facut contract decat 6 luni mai tarziu si deci pt acea perioada trebuie sa platesc eu.Cum e posibil ca 6 luni de zile sa nu plateasca nimeni curentul si in acelasi timp sa nu-i debranseze?Ce ar trebui sa fac pentru ca nici nu mai stiu pe cine sa consider vinovat.Cez Oltenia ca nu mi-a reziliat contracul sau noii proprietari care n-au platit timp de 6 luni?Precizez ca eu locuiesc in alt oras si nu e tocmai simplu sa ajung la Orsova.
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 22:05, 27 Ianuarie 2010
se fac la 6 luni sau 1 an regularizare la curent si e posibil sa fi consumat d/tra si noi proprietari sa fi platit facturile curente pt.lunile respective.
cand am vandut un angajat de la electrica a venit si a citit contorul,apoi acolo nu locuise nimeni de vreo 8 luni
Daca nu puteti rezolva litigiul pe cale amiabila, asta insemnand sa mergeti la CEZ cu actele respective,cvc, ultima plata, problema o veti putea trata numai printr-un proces. Va recomand totusi sa facet ceva si scris catre CEZ in sensul aratat mai sus.
Noul proprietar avea obligatia sa schimbe partida pe numele sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cez oltenia laura100 laura100 In luna august 2007 am vandut o garsoniera in Orsova,achitand la 0 toate facturile inclusiv cea de la electrica(altfel vanzarea nu ar fi fost posibila).Tot ... (vezi toată discuția)
Probleme plata energie electrica sonia28 sonia28 Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. In data de 1 septembrie2010,am vandut locuinta mea.Energia electrica vine facturata odata la doua luni,cu o ... (vezi toată discuția)
Cez romania ildor64 ildor64 Buna ziua. O problema cu CEZ Romania In luna noiembrie am fost deconectat de la reteaua de alimentare cu energie electrica. Pentru factura de recalculare ... (vezi toată discuția)