avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Stergerea taxa de pasapoarte
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Stergerea taxa de pasapoarte

Buna ziua. E adevarat si merita de astaptat data de 2. feb.ca va fii sters taxele de pasapoarte.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:20, 18 Ianuarie 2017
Buna ziua.
Da, este adevarat, aceasta taxa va fi eliminata.
dvs decideti daca vreti sa asteptati pt 22 de lei. Taxa pt emitere pasaport e cea care va fi eliminata, adica 22 de lei.

„Paşaportul simplu electronic va costa 234 de lei, paşaportul temporar valabil un an de zile va costa 96 de lei, de la 218 lei, iar cel valabil cinci ani de zile, costul a scăzut de la 280 la 258 lei“,

Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pt eliberare pasaport minori Flaurissima Flaurissima Buna ziua,vreau sa stiu concret daca este adevărat ca de la 1 feb se scoate aceasta taxa?eu vreau sa fac Pașapoarte la copiii si sa stiu daca mai astept pana ... (vezi toată discuția)
Taxe eliminate de la 1/02 mariabirzache mariabirzache Dupa 1/02 ce taxa se plateste pentru un pasaport valabil 5 ani. Multumesc! (vezi toată discuția)
Eliminare taxa consulara privind eliberarea unui titlu de calatorie pentru minor sub 14 ani DanaBusescu DanaBusescu Buna ziua, Ma numesc Dana Busescu si va scriu din Anglia in legatura cu urmatoarea speta: Pasaportului fiicei mele minore (sub 14 ani) va expira la ... (vezi toată discuția)