avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Renovare fatada blocului
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Renovare fatada blocului

De 4 luni am cumparat la parterul unui bloc un apartament ! Blocul nu este izolat termic si sub fiecare geam pe suprafata apartamentului la fatada blocului a cazut tencuiala pana la caramida ! As vrea sa intreb oare cine suporta cheltuielile renovarii la fatada blocului, noi proprietarii apartamentului sau se poate din fondul de reparatie a blocului daca exista asa ceva ?!
Cel mai recent răspuns: teglaslevente , utilizator 18:58, 21 Ianuarie 2017
Fatada imobilului constituir parte comuna iar pentru reparare contribuie toti proprietarii conform cu cota parte indiviza.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligația de a participa financiar la repararea balcoanelor celorlalti proprietari aleahimmih aleahimmih Având în vedere ca locuiesc la parter și nu am balcon sunt obligată să particip financiar la repararea balcoanelor celorlalți proprietari? Asociația ... (vezi toată discuția)
Izolatia termica a unui bloc Mariana Petriuc Mariana Petriuc Am un apartament de 3 camere la unul din capatele blocului. In total blocul are 8 scari. Partial locatarii unor scari si-au facut izolarea termica a blocului ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! se dă următorul caz, apartament etaj 4 de pe fațada ... FlorentinaMarin FlorentinaMarin Bună ziua! Se dă următorul caz, apartament etaj 4 ,ultimul etaj, de pe fațada apartamentului se desprinde tencuiala, ceilalți proprietari amenință cu ... (vezi toată discuția)