Vrem sa ne luam o locuinta. Sotul e cel care va depune dosarul. Eu sunt in concediu crestere copip. Am o poprire de 18000 de lei pe cont. Sotul nu stie de creditul meu neachitat. Care sunt sansele pt prima casa ? Ppate sotul sa nu afle de creditulmeu? Adeverinta mea de venit pe cate luni ar trebui completate? Tinand cont ca sunt cu poprire, figurez in baza de restantieri? S ar putea depune dosarul pe numele sotului fara ca eu sa apar acolo?
Atat sotul cat si dvoastra veti fi verificati in Biroul de credit astfel ca nu prea aveti sanse sa nu afle.
Impreuna veti fi obligati sa depuneti o declaratie notariala privind detinerea sau nu a unei locuinte cu o suprafata mai mare de 50 mp.
Nu mergeti impreuna la banca . Puneti sotul sa faca cateva simulari la 2, 3 banci singur . Sunt sanse mari sa il accepte doar pe el . Cineva a facut credit la ALPHA BANK fiind in acelasi caz si ia acceptat creditul . Incercati , sigur nu aveti nimic de pierdut .
Prima casa
marinaopet13
Vrem sa ne luam prima casa. Sotul e cel care va depune dosarul, dar trebuie sa figurez si eu cu veniturile. Problema e urmatoarea: am o poprire pe cont din ... (vezi toată discuția)