avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Prima casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Prima casa

Vrem sa ne luam o locuinta. Sotul e cel care va depune dosarul. Eu sunt in concediu crestere copip. Am o poprire de 18000 de lei pe cont. Sotul nu stie de creditul meu neachitat. Care sunt sansele pt prima casa ? Ppate sotul sa nu afle de creditulmeu? Adeverinta mea de venit pe cate luni ar trebui completate? Tinand cont ca sunt cu poprire, figurez in baza de restantieri? S ar putea depune dosarul pe numele sotului fara ca eu sa apar acolo?
Cel mai recent răspuns: gelutzu30 , utilizator 10:51, 23 Ianuarie 2017
marinaopet13 a scris:

Ppate sotul sa nu afle de creditulmeu?

Atat sotul cat si dvoastra veti fi verificati in Biroul de credit astfel ca nu prea aveti sanse sa nu afle.
Impreuna veti fi obligati sa depuneti o declaratie notariala privind detinerea sau nu a unei locuinte cu o suprafata mai mare de 50 mp.
Nu mergeti impreuna la banca . Puneti sotul sa faca cateva simulari la 2, 3 banci singur . Sunt sanse mari sa il accepte doar pe el . Cineva a facut credit la ALPHA BANK fiind in acelasi caz si ia acceptat creditul . Incercati , sigur nu aveti nimic de pierdut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa marinaopet13 marinaopet13 Vrem sa ne luam prima casa. Sotul e cel care va depune dosarul, dar trebuie sa figurez si eu cu veniturile. Problema e urmatoarea: am o poprire pe cont din ... (vezi toată discuția)
Banca impiedica partajul styco styco Am divortat recent si am hotarar sa mergem la notar pentru partaj pe cale amiabila. Eu sunt titular de cont pe un credit PRIMA CASA iar fosta sotie este ... (vezi toată discuția)
De 30 de zile astept raspuns privind cererea pentru acordul de instrainare a unui apartament luat cu credit kubolens kubolens Buna ziua! Am contractat in 2008 un credit ipotecar in 2008 pentru un apartament (la Alpha Bank) si acum am un cumparator pentru el. Am depus cererea pentru ... (vezi toată discuția)