avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa

Vrem sa ne luam prima casa. Sotul e cel care va depune dosarul, dar trebuie sa figurez si eu cu veniturile. Problema e urmatoarea: am o poprire pe cont din cauza neachitarii unor rate la un credit de nevoi personale. Sotul nu stie de aceasta poprire. Momentan sunt in concediu de crestere a copilului. Singura sursa de venit e indemizatia. Poprirea inca nu e pusa in aplicare deoarece indemnizatia nu poate fi poprita. Intrebarea mea e: putem sa depunem dosarul pt prima casa fara ca sotul meu sa afle de poprirea mea? Banuiesc ca figurez in baza de restantieri. E vreo sansa ca sotul sa afle de creditul meu neachitat?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:08, 25 Ianuarie 2017
Nu numai o sansa, are toate șansele sa afle.
Și nu e numai problema asta, cel mai probabil din pricina asta sa nu va aprobe creditul, iar dacă vi-l aproba, executarea în cazul dvs pt o datorie asa mare, poate fi și imobiliara.
Oricum, e mai bine e ca sotul sa afle de datoria dvs diresct de la dvs și bine ar fi, în timp util, nu după ce depune dosarul.
Iii voi spune eu zilele astea, ma interesa daca ni s-ar ma aproba creditul eu fiind rauplatnica. Dosarul va fi pe numele lui, eu cred ca voi fi codebitor.
personal nu cred ca vi se aproba, decizia insa, apartine bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa marinaopet13 marinaopet13 Vrem sa ne luam o locuinta. Sotul e cel care va depune dosarul. Eu sunt in concediu crestere copip. Am o poprire de 18000 de lei pe cont. Sotul nu stie de ... (vezi toată discuția)
Debitor fara venituri si bunuri,ce se intimpla cu codebitorii daca au proprietati? 2740801520027 2740801520027 buna ziua,am un credit de nevoi personale in valoare de 18000 ron,ca sa il pot lua am avut nevoie in anul 2007 de trei codebitori (sotul si parinti mei).am ... (vezi toată discuția)
Validare poprire REMUS70 REMUS70 Am primit o citatie si la obiectul dosarului scrie :validare poprire ce presupune ? (vezi toată discuția)