avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... date carte de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

date carte de munca

Deoarece am depus Cererea de pensionare anticipata , mi s-a cerut si o Adeverinta ale unei Societati Comerciale, la care am lucrat in anul 1983, privind modificarile facute de aceasat in cartea mea de munca, pe motiv ca "nu a explicat in clar,doar in general" modificarile respective , e vorba de aprox.65 zile,concediu fara plata,
Intrebare-avand in vedere ca au trecut 33 ani, societtea nu mai e in functiune , cum rezolv?
Cel mai recent răspuns: liliana.suciu , utilizator 14:53, 25 Ianuarie 2017
Despre ce unitate este vorba?
INTREPRINDEREA DE COMERT SOCIALIST MIXT "DELTA DUNARII" din localitatea Sulina, jud.Tulcea unde in per 1982 -1983 am lucrat , repartizare dupa terminarea Facultatii de Comert din cadrul A.S.E-Bucuresti
Luati legatura cu Administraţia Zonei Libere Sulina, cu sediul în oraşul Sulina, str. I nr. 202, judeţul Tulcea, infiintata prin reorganizarea Întreprinderii de Comerţ Exterior "Administraţia Portului Liber Sulina".

[ link extern ]
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Ce institutie a inlocuit agentia romana de dezvoltare? Ionut Popa Ionut Popa Ce institutie a inlocuit Agentia Romana de Dezvoltare, in legatura cu atributiile acesteia privind Legea 110/1992 (vezi toată discuția)
Noua grila de impozitare se aplica si pfa si intreprinderilor individuale? bendis26 bendis26 buna ziua, nu imi este clar: PFA si intreprinderile individuale intra sub incidenta ordonantei sau platesc impozit pe profit ca si pana acum? (vezi toată discuția)