avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda sau inchisoare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda sau inchisoare

buna seara,zilele astea mi.a venit o amenda din austria de 550 de euro pentru ca nu am lipit vigneta pe parbriz,asta deja 6 luni in urma dar abia acum a venit plicul,masina este inmatriculata pe germania si resedinta soferului la fel,in scrisoare mai scrie daca nu platesc amenda trebuie sa fac o zi si 9 ore de inchisoare,vingneta am cumparat.osi mi.au facut si poza la ea numai ca nu era pozitionata cum vroiau ei,este vreo posibilitate sa contest asa ceva sau ce ar trebui sa fac in cazul asta?multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:48, 24 Ianuarie 2017
Buna ziua,
Interesati-va la un avocat din Austria avand in vedere ca va trebui sa va adresati autoritatilor judecatoresti in acea tara
Numai un avocat din Austria sa va poate ajuta in mod efectiv,contestatia o veti depune in Austria si se va judeca potrivit legii austriece in materie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda in austria lilianaNan lilianaNan Buna ziua, Am traversat in luna iulie 2017 Austria si am cumparat vigneta, am lipit-o pe parbriz si dupa o luna am primit acasa o amenda in valoare de 120 de ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat desi am rovinieta. ce pot sa fac? capris capris am primit un proces verbal de anul trecut luna 10 in care sunt anuntat ca am circulat fara rovinieta proba cu foto. ideea e ca aveam rov. pe tot anul dar din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că ... Cristina992 Cristina992 Bună ziua! Am primit astăzi o scrisoare în poștă cum că am săvârșit o încălcare a normelor de circulație în Austria în data de 30.11.2023. Nu am ... (vezi toată discuția)