avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... amenda in austria
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

amenda in austria

Buna ziua, Am traversat in luna iulie 2017 Austria si am cumparat vigneta, am lipit-o pe parbriz si dupa o luna am primit acasa o amenda in valoare de 120 de euro pentru ca nu am avut vigneta. Am trimis raspuns cu dovezi dupa bonul cu care am platit vigneta si fotografii ca e lipita pe parbriz si dupa inca o luna mi-au trimis raspuns ca degeaba am vigneta cumparata ca trebuie sa platesc amenda. intrebarea mea este : unde si cui trebuie sa ma adresez pentru aceasta nedreptate pentru ca eu consider ca este un abuz. Nu inteleg de ce trebuie sa platesc o amenda pentru ceva de care nu ma fac vinovat. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kuga , utilizator 20:54, 30 Noiembrie 2023
Buna ,puteti sa imi spuneti daca ai rezolvat problema ?
Am primit o scrisoare amendă Austria rovigneta necorespunzătoare 120Euo. Eu am plătit rovignetta în 26.08.2023 la intrarea din Slovenia în Austria dar abțibildul a fost compostat greșit în data de 28.08. 2023 de către operator benzinărie. Eu nu am verificat. Am tranzitat Austria doar în data de 26.08. Am trimis către Asfinag povestea și chitanța și aștept anulare amenda. Credeți ca am vreo șansă? Eu am cumpărat corect rovignetta dar nu am verificat găurile din abțibild. Ce ar trebui să fac?
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2023
Kuga, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, vreau sa expun următoarea situație: am primit ... COVASA COVASA Bună seara, vreau sa expun următoarea situație: am primit acasă un plic de la autoritățile Austriece responsabile cu vinetele. La data de 22 04 2023 ( ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ,pentru ... maria1412 maria1412 Buna ziua, am primit o amenda in valoare de 120 euro ,pentru ca la ora 17.58 am condus in Austria fara Vignette, in conditiile in care la 18.06 am bonul cu ... (vezi toată discuția)
Am fost amendat desi am rovinieta. ce pot sa fac? capris capris am primit un proces verbal de anul trecut luna 10 in care sunt anuntat ca am circulat fara rovinieta proba cu foto. ideea e ca aveam rov. pe tot anul dar din ... (vezi toată discuția)