avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestat în Germania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestat în Germania

Bună ziua! Fratele meu este arestat în Germania de 2 luni ! Nu știm nimic de atunci (am primit doar o înștiințare ca a fost arestat atunci).
Acum intreb:vom ști și noi ,familia,când va fi judecat?
Sau ar trebui sa fac cumva sa iau legătura cu penitenciarul?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:41, 25 Ianuarie 2017
Aveți dreptul de a apela și la avocat roman dacă doriți o legătură oficiala cu organul judiciar german.

Avocatul din oficiu nu se poate refuza.
Doar dacă ii angajați avocat ați putea cunoaște situația.
Avocatul din oficiu se ocupa de procedura judiciara și nu de comunicarea cu rudele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire pedepse cu inchisoarea ancuta butnaru ancuta butnaru o cunostinta este condamnat intr-un stat ue pentru o fapta infractionala facuta in 2008 de care nu a avut habar pana in 2011 cand ia venit un mandat ... (vezi toată discuția)
Retinut in arest spania Vasilica-Irina Vasilica-Irina 3 baiet locuiesc in spania si cei 3 baieti care au fost chemati cate unu la ore difetite in retinuti la politia spaniola.Pe primul la sunat politia spaniola sa ... (vezi toată discuția)
Arestat in elvetia maryus_dbo maryus_dbo am un prieten arestat in elvetia,banuiesc ca pentru furt de metale grele.politia din elvetia a contactat familia,dar nu au dat niciun detaliu,au spus doar ca ... (vezi toată discuția)