avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restanțe la banca, posibilitate refinantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restanțe la banca, posibilitate refinantare

Buna ziua
Am problema cu ratele la banca,am avut o intarziere de aproape 3 luni,actual sunt la zi.si pentru a usura sutuatia am nevoie de o refinantare sau alt tip de credit.dar asta nu este posibil pentru ca am fost raportat la biroul de credit.
Ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 22:49, 27 Ianuarie 2017
1. Credit cu sau fara garantie?

2. Cand au fost intarzierile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credite cl710521 cl710521 Buna ziua, acum 2 ani am avut probleme financiare, lucru pe care l-am comunicat bancii la care aveam un credit de nevoi personale in derulare, propunandu-le ... (vezi toată discuția)
Credit in chf intarziat haiducu haiducu buna ziua.am o problema cu un credit luat in 2008 in chf care dupa cum se stie ca a crescut enorm.am fost la banca sa ma inteleg cu dansi ptr o restrucurare ... (vezi toată discuția)
De 1 an nu mai pot tine pasul cu ratele si dodolica dodolica dupa reducere de 25 % nu am mai putut plati ratele si am intrat la biroul de credite. pentru ca am mai putin de 1un an si sub 1000 de euro bancile nu vor sa ... (vezi toată discuția)