avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto.

BUNA SEARA, am cumparat un autoturism adus din GERMANIA CU NR.DE ZOLL,de la un dealer auto,am primit brief-ul mare si cel mic,pe care apare o persoana de catatenie romana,care a adus masina pe roti,am facut un CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE CU ACEST DILER UNDE VANZATORUL APARE CETATEANUL GERMAN IAR PE TALON (BRIEF-UL MIC), ESTE NUMELE CETATEANULUI ROMAN.NU POT INREGISTRA MASINA PROVIZORIU IAR DALERUL ISI SUSTINE PAREREA.
AS DORI SA STIU CE ACTE MAI AM NEVOIE PENTRU INMATRICULAREA EI.
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:16, 26 Ianuarie 2017
Din expunerea dv proprietar in actele vehiculului este o persoana fizica
am primit brief-ul mare si cel mic,pe care apare o persoana de catatenie romana,

Cititi [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte auto masina import germania SANTIER SANTIER Buna ziua! Doresc sa cumpar un auto din Germania, insa care e adus in Romania (pe platforma sau pe roti). Ma intereseaza ce acte trebuie sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Roti/anvelope alte dimensiuni a_silvian a_silvian Buna ziua, În descrierea dotarilor unei mașini apare scris ca autoturismul a fost vândut cu roti de 18. Informația apare scrisă în informațiile din ... (vezi toată discuția)