avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Roti/Anvelope alte dimensiuni
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Roti/Anvelope alte dimensiuni

Buna ziua,

În descrierea dotarilor unei mașini apare scris ca autoturismul a fost vândut cu roti de 18. Informația apare scrisă în informațiile din reprezentanta si totodata in detalii când se face o verificare online a seriei de sasiu pe site-uri de specialitate. Totodată in brief-ul mic, talonul mașinii de Germania apare ca masina are sau ar trebui să aibe roti de 15. Cum s-ar putea rezolva această problemă, proprietarul dorind roți de 18 pe masina. Dacă merge la Rar cu roțile de 18 cu argumentul detaliat mai sus se va putea face rar-ul fără probleme?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:47, 27 Noiembrie 2019
Daca in talonul masinii apare ca masina trebuie sa aiba roti de 15, atunci asa trebuie sa aiba. Cu siguranta nu poti trece RAR-ul daca nu corespund cu cele din talon.
RAR nu face omologari conditionat de dorinta sau inteesul proprietarului vehiculului
RAR omologheaza strict anvelope si jenti permise de catre producatorul vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru a inmatricula legal o masina cu civ falsa, dar nefurata? SHAMMY SHAMMY Am achizitionat de curand un autoturism, punandu-mi-se la dispozitie la momentul cumpararii acte false, respectiv cartea de identitate a masinii. Talonul auto, ... (vezi toată discuția)
Probleme recunoastere acte germane rar raduburcea raduburcea De curand am achizitionat un autoturism Mercedes din Germania. Masina a fost fabricata in 1992. In anul 2005 a fost instalat un sistem de curatire a noxelor ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto. mikota mikota BUNA SEARA, am cumparat un autoturism adus din GERMANIA CU NR.DE ZOLL,de la un dealer auto,am primit brief-ul mare si cel mic,pe care apare o persoana de ... (vezi toată discuția)