avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Modificarea indemnizației de creștere copil în baza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Modificarea indemnizației de creștere copil în baza unei hot judecatoresti

Bună ziua! La data depunerii dosarului pentru indemnizație de creștere copil eram în litigiu cu societatea la care am lucrat. Indemnizația a fost calculata conform salariului de la momentul respectiv. Ulterior am câștigat procesul și salariul s a modificat retroactiv semnificativ. Mi s-a eliberat o noua adeverință cu salariul nou. De la agenția de plăti din orașul meu, tocmai am fost informata ca nu se poate face nici o modificare asupra adeverinței ca nu scrie în nici o lege asa ceva. Menționez faptul ca am și hotărârea judecătorească și adeverința. Ce pot face în aceasta situație? Va mulțumesc!
O zi frumoasa!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 26 Ianuarie 2017
Numai sa actionati in instanta AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere recalcularea indemnizatiei crestere copil? Larisa-Lory Larisa-Lory Buna ziua, as dori sa stiu daca am dreptul sa cer recalcularea indemnizatiei de crestere copil in situatia in care ma aflu. Am fost in litigiu cu fostul ... (vezi toată discuția)
Acordare diferenta pensie retroactiv adiadiadi adiadiadi Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In luna ianuarie 2016 mi-a fost eliberata o adeverinta prin care o perioada de 3 ani de munca a fost incadrata in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc 0754517617 0754517617 Buna ziua !! As vrea sa va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns in privinta unei probleme pe care am intampinat-o ! Mai am cateva zile pana la ... (vezi toată discuția)