avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infintare Intreprindere Individuala.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infintare Intreprindere Individuala.

Buna ziua,
ma intereseaza care sunt conditiil pentru infintarea unei Intreprinderi Individuale.Daca est nevoie de sediu,daca trebuie sa cer avize de la asociatia de proprietari in cazul locuinta la bloc.Ce coduri CAEN (unul dintre ele ar fii 8020)pot solicita, si bineinteles pasi care trebuiesc urmati
Cel mai recent răspuns: aviatorul44 , utilizator 08:31, 31 Ianuarie 2017
Trebuie sa aveti sediu si da, este necesar avizul asociatiei de proprietari si acordul vecinilor, daca sediul va fi intr-un bloc de locuinte, cu exceptia cazului in care dati declaratie pe proprie raspundere ca nu veti desfasura activitate la sediu.
Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2017
Ana-Maria Pînzaru, Avocat
si nu mi-ati raspuns la intrebare pentru II pot infinta firma cu cod CAEN 4321 , 8020,4742/4743?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen - i.i. sisteme de securitate - ionel purcaru ionel purcaru am intreprindere individuala cod caen 4321 - lucrari de instalatii electrice, as dori sa ma autorizez ca instalator de sisteme de securitate, ce cod caen ... (vezi toată discuția)
Inreprinderea individuala poate avea ca activitate comertul cu amanuntul al sistemelor de alarma aruaina aruaina Buna seara, Ma intereseaza daca prin infiintatrea unei Intreprinderi individuale, se poate adauga si activitatea de comert cu amanuntul ale sistemelor de ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la ... (vezi toată discuția)