avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am pierdut in apel iar hotararea e definitiva. Ce mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am pierdut in apel iar hotararea e definitiva. Ce mai pot face?

Am depus la casa de pensii doua adeverinte cusalariul brut pentru recalcularea pensiei, care nu au fost luate in seama.Am dat casa de pensii in judecata si am ajuns la Curtea de Apel unde solutia a fost =Respinge apelul ca nefondat.Definitiva. Ce pot sa fac mai departe pentru ca am colegi in aceiasi situatie la care li sa recalculat tot in urma unei hotariri judecatoresti VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ionitanituion , utilizator 15:36, 2 Februarie 2017
Nu mai aveti ce sa faceti. Daca introduceti un alt proces in care sunt aceleasi parti, cu acelasi obiect si aceeasi cauza vi se va respinge pentru autoritate de lucru judecat.
Va multumesc,dar alt for superior curti de apel in tara nu mai exista ?

Curtea de apel are un „for superior”, dar asta nu înseamnă că are competența să judece orice. Competența este stabilită prin lege. În cazul de față nu aveți cum să ajungeți la Înalta Curte de Casație și justiție, instanța superioară în grad curților de apel.
De ce???????????
Mai puteti formula contestatie in anulare sau revizuire dar, doar daca va incadrati strict in preved.art.503-508 NCPC ptr.contestatie in anulare sau art.509-513 NCPC ptr.revizuire.

Alte discuții în legătură

Modificare hotarare incipienta leorot leorot buna ziua, am pierdut un proces la judecatorie, am facut apel la tribunal saptamana trecuta, iar pe just.ro am vazut ca s-a respins apelul. intrebare: am ... (vezi toată discuția)
Solutie contra hotarare decizie definitiva AdrianaBal AdrianaBal In proces cu Casa de Pensii am pierdut la Fond si la Apel cererea de recalculare a pensiei cu luarea in calcul a tuturor veniturilor suplimentare obtinute (nu ... (vezi toată discuția)
Hotarare civila fara cale de atac andrep andrep La o hotarare civila far cale de atac, pot face cotenstantie in anulare ? sau mai exact pot face ceva pentru anularea hotararii? Multumesc mult! (vezi toată discuția)