avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie contra hotarare decizie definitiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie contra hotarare decizie definitiva

In proces cu Casa de Pensii am pierdut la Fond si la Apel cererea de recalculare a pensiei cu luarea in calcul a tuturor veniturilor suplimentare obtinute (nu numai salariul din cartea de munca)...Consider hotararea injusta deoarece,printre altele,in situatii similare,colegii si cunostintele mele din intreprindere care au iesit la pensie,pe acelasi tip de adeverinte de venit eliberate (motivul invocat pentru care am pierdut este legat de forma adeverintelor !) au castigat...Exact in aceeasi perioada de judecata,un coleg a castigat iar eu am pierdut (am fost la un alt complet de judecata).Ce se mai poate face in situatia in care hotararea este definitiva ?
Cu stima !
Cel mai recent răspuns: AdrianaBal , utilizator 18:01, 19 Februarie 2017
Incercati sa obtineti forma corecta a adeverintelor si sa faceti revizuire.
O alta adeverinta (care era mai detaliata) am fost depusa la dosar in momentul in care am facut Apelul ...Dar nu s-a luat in calcul...De asemenea,aceeasi noua adeverinta am depus-o (atunci,in acelasi timp) si la Casa de Pensii...
Ce inseamna "revizuire" (scuzati lipsa de cunoastere in domeniu...) ?
Cum trebuie procedat,mai detaliat (daca se poate) ?
Cu stima si multumiri !
Mai puteti formula contestatie in anulare ptr.motivele prevazute la art.503-508 NCPC sau,revizuire art.509-art.513 NCPC
Va multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut in apel iar hotararea e definitiva. ce mai pot face? ionitanituion ionitanituion Am depus la casa de pensii doua adeverinte cusalariul brut pentru recalcularea pensiei, care nu au fost luate in seama.Am dat casa de pensii in judecata si am ... (vezi toată discuția)
Recurs carmen petrache carmen petrache Am castigat un proces cu banca pe fond,in apel a castigat pe tardivitatea apelului.....banca mai poate face RECURS???? (vezi toată discuția)
Contestare hotarare tribunal erdei_ghe_cristian erdei_ghe_cristian Am contestat un PV de contraventie al politiei rutiere care spunea ca nu am acordat prioritate pietonilor angajati in traversare, si la Judecatorie am castigat ... (vezi toată discuția)