avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In caz de demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In caz de demisie

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti si daca din punct de vedere juridic o angajata venita din concediu crestere copil pana la 2 ani si reintoarsa la serviciu cu 60 de zile inainte (reangajata din nou) are dreptul sa fie data afara ?Eu stiu ca nu .

O alta intrebare . Eu am prins si veghea legea cand am stat pana la 1 an si m-am reintors si atunci mai devreme cu 30 de zile (feb) Cand m-am reintors directorul ne-a dat la toti salariatii sa semnam niste acte aditionale in care ni se acorda 6 salarii compensatorii in cazul in care suntem dati afara . Numai ca actul semnat de mine era cu ianuarie iar eu am venit in februarie . Poate fi anulat in cazul acesta? Deoarece eu vreau sa le fac o propunere . Sa imi dau demisia si sa imi de-a 6 salarii compensatori si sa ma plateasca cele 6 luni in care nu au dreptul sa ma de-a afara . As dori un raspuns cat mai rapid posibil. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2017
rdrani2005, utilizator
Cel mai recent răspuns: rdrani2005 , utilizator 11:31, 3 Februarie 2017
Da, nu poate fi concediata
Multumesc pentru raspuns
Actul semnat nu poate fi anulat decat cu acordul ambelor parti sau in instanta de judecata?
Multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dascultu_claudiu dascultu_claudiu Am lucrat la o firma timp de 8 luni,si intr-o zi am fost chemat in un birou gol de catre unul din sefi care mi-a zis ca o sa inceteze colaborarea cu mine si ca ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost in concediu crestere copil,cand m-am reintors la serviciu angajatorul mi-a zis sa-mi dau demisia,eu i-am zis sa ma bage in somaj ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca george angheloiu george angheloiu Buna ziua ! lucrez la o companie multinationala de 12 ani pe functia de sef depozit ( din 1997 ) si in urma cu un an si jumatate am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)