Va rog sa imi spuneti si daca din punct de vedere juridic o angajata venita din concediu crestere copil pana la 2 ani si reintoarsa la serviciu cu 60 de zile inainte (reangajata din nou) are dreptul sa fie data afara ?Eu stiu ca nu .
O alta intrebare . Eu am prins si veghea legea cand am stat pana la 1 an si m-am reintors si atunci mai devreme cu 30 de zile (feb) Cand m-am reintors directorul ne-a dat la toti salariatii sa semnam niste acte aditionale in care ni se acorda 6 salarii compensatorii in cazul in care suntem dati afara . Numai ca actul semnat de mine era cu ianuarie iar eu am venit in februarie . Poate fi anulat in cazul acesta? Deoarece eu vreau sa le fac o propunere . Sa imi dau demisia si sa imi de-a 6 salarii compensatori si sa ma plateasca cele 6 luni in care nu au dreptul sa ma de-a afara . As dori un raspuns cat mai rapid posibil. Multumesc!
Concediere
dascultu_claudiu
Am lucrat la o firma timp de 8 luni,si intr-o zi am fost chemat in un birou gol de catre unul din sefi care mi-a zis ca o sa inceteze colaborarea cu mine si ca ... (vezi toată discuția)