avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale va rog un sfat, pentru a nu dizolva srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

va rog un sfat, pentru a nu dizolva srl

am primit hotararea de dizolvare a srl cu unic asociat, care nu a avut activitate in 2006 si 2007. Am depus declaratie pe proprie raspundere ca nu am desfasurat activitate. Pot sa fac recurs sa nu se dizolve srl?
Nu m-am prezentat la judecata in fond.
Cel mai recent răspuns: frexalina , utilizator 20:41, 9 Septembrie 2009
actiunea de dizolvare a fost initiata de ORC datorita nedepunerii bilantului 2006 2007, daca faceti aceste dovezi formulati recurs ( sa fiti in termenul de 15 zile de la comunicarea hotararii)
succes
av Iorga
nu am depus bilantul contabil ptr.2006
recurs nu se face in 30 zile de la comunicare?Asa este data sentinta
multumesc
am copii ale declaratilor pe proprie raspundere ,inregistrate la finante
multumesc foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa camiha camiha O societate comerciala Xse aflta in stare de lichidare pe baza informatiilor furnizate de catre ORC. In anul 2007 ORC a deschis procedura de dizolvare a ... (vezi toată discuția)
Vanzare / lichidare srl asociat unic fara activitate xxgeoxx xxgeoxx Doresc ajutor juridic, in Bucuresti, pt vanzare / lichidare SRL, asociat unic, fara activitate, cod CAEN 521 ( comert cu amanuntul in magazine ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant zz7even zz7even in noiembrie 2007 am infiintat o societate comerciala ( deci sunt incepator ) si m-a sunat contabilul sa ma duc sa iau bilantul de la el si sa il depun , din ... (vezi toată discuția)