Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog aștept raspuns - gratiere

Domn avocat Dc i sa dat 1 an cu închisoare si amenda penală pt conducerea unui autoturism fără permis de conducere pt ca este la a doua fapta fiind Aceas încălcând termenul de încercare el ar intra in grațiere sau nu
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:14, 16 Februarie 2017
Buna seara!

In primul rand legea gratierii nu s-a dat. E doar la stadiu de proiect. Mai aveti ravbbdare.

Cu stima.
Da, grațierea nu este în vigoare și este incert ca va fi în vigoare asa curând.
Depinde de conținutul concret al actului normativ.

Dacă e recidivist nu îl ajuta grațierea din cate am observat eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratiere- se poate incadra? horvathnoemi89 horvathnoemi89 Am si eu o intrebare.Ar fi vorba de prietenu meu.are dosar penal punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat (art.334 NCP) si ... (vezi toată discuția)
Proiect de lege privind gratierea unor pedespe si amnistierea unor infractiuni Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Conform unui proiect de lege intitulat \\\\"Lege pentru amnistierea unor infracţiuni şi graţierea unor pedepse\\\\", depus la Cameră de deputaţii ... (vezi toată discuția)
Depasire in zona de actiune a indicatorului "depasirea interzisa" mihai.bratescu mihai.bratescu Buna ziua, In ziua de 28.11.2009, orele 17:20, in timp ce conduceam autoturismul in raza localitatii Ogra, jud. Mures, pe, DN 15, E 60, Km. 53 + 300 in ... (vezi toată discuția)