avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Confiscarea masinii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Confiscarea masinii

Buna seara.Am achizitionat o masina din strainatate in luna a-10-a 2016,i-am facut RAR,ITP si am mers la serviciul de inmatriculari si am scos numere provizorii.Cand am mers in data de 10-02-2017 sa o inmatriculez definitiv mi sa adus la cunostinta ca masina este furata.Am luat legatura cu proprietarul parcului auto de unde am cumparat masina iar acesta a confirmat ca nu este furata,l-a gasit si pe proprietar.Ce pot face sa folosesc masina cat timp se fac cercetari?Exista vreo rezolvare mai rapida?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:36, 12 Februarie 2017
Atat timp cat vehiculul face obiectul cercetarii autoritatilor ,acesta nu poate fi utilizat,are documentele blocate in baza de date a RAR
Unica rezolvare o constituie solutionarea dosarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cu mentiunea pe certificat:"auto reclamat furat la data de..." LOPY LOPY Am primit prin donatie un autoturism care are o mentiune pe certificatul de inmatriculare: auto reclamat furat la data de...am inscris autoturismul la primarie ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate numere provizorii Alin.claudiu Alin.claudiu Buna seara.am si eu o problema , am achiziționat o masina din afara țării, am fost si am scos numere provizorii si cand m-am dus la rar ,au găsit probleme ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare inactiva DDsix DDsix Am cumparat o masina din Germania. Procedura de inmatriculare a mers foarte bine, am scos numere rosii, am luat RAR-ul, am facut dosarul de inmatriculare. La ... (vezi toată discuția)