avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul concediu boala neoplazica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul concediu boala neoplazica

Buna ziua,
Sunt incadrat la salariul minim pe economie si sunt in concediu medical. Totusi mi se opreste impozit pentrru ca de la contabilitate mi se spune ca in codul fiscal orice castig se impoziteaza. Concediul medivcal este la codul 14. Deci iau 917 in loc de 1250 lei.
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 21:00, 13 Februarie 2017
Indemnizatia de concediu medical pentru cod 14 se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical care este impozitat Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Buna ziua, Sunt incadrat la salariul minim pe economie si sunt in concediu medical. Totusi mi se opreste impozit pentrru ca de la contabilitate mi se spune ca ... (vezi toată discuția)
Impozitare concediu medical? crinarug crinarug Va rog mult sa-mi spuneti daca in cazul concediului medical (normal - incapacitate temporara de munca) in care salariatul s-a aflat toata luna februarie , se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu medical in timpul sarcinii irimiadaniela irimiadaniela in timpul sarcinii de la 3 la 4 luni,am avut medical de 75%.la salariul minim pe economie adik 850 lei.este normal sa mi se ia aproape jumate din astia 850 ... (vezi toată discuția)