avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... uzucapiune 2011
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

uzucapiune 2011

va rog sa-mi spuneti daca topograful trebuia sa tina cont de legea 7/1996 la intocmirea documentatiei pt. uzucapiune intr-un dosar deschis in 2011
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:31, 28 Februarie 2017
Nu, topograful nu decide daca va incadrati sau nu la uzucapiune, e treaba instantei.
cu siguranta ca trebuie sa respecte legea 7 din 1996. Chiar daca doriti sa faceti o expertiza extrajudiciara, aceasta doar pentru informare.
ce se poate face impotriva topografului care nu a respectat prevederile legii 7 ???
Depinde de data depunerii expertizei la dosarul cauzei. In functie de stadiul dosarului (daca nu este inchis?!) si de data depunerii raportului de expertiza puteti depune o nota la instanta cu observatiile dvs. Expertul va trebui sa raspunda in scris daca instanta aproba observatia dvs.
pai eu am aflat la 2 ani dupa ce s-a intamplat. am fost scosi cu rea intentie din cauza. nu exista proces verbal cu semnaturile vecinilor...terenul nu era imprejmuit...toti vecinii ,,necunoscuti, probabil decedati"

Alte discuții în legătură

Se poate numi hartuire? DORUSTA DORUSTA Un vecin mi-a deschis primul dosar civil ca i-am adus la cunostinta ca intre gardul lui de peste 50 de ani si tarusii mei batuti de topograf, exista o fasie de ... (vezi toată discuția)
Gard facut pe proprietatea vecinului din greseala? marian_81 marian_81 Buna ziua, am facut un gard dupa ce terenul a fost parcelat, .erau semne pe parcela mea, dar ca sa fiu sigur am mai facut o masurare cadastrala care a ... (vezi toată discuția)
Expertiza uzucapiune tzuku51 tzuku51 Intr-un dosar de uzucapiune,introdus in 2009(deci pe vechiul CpC si CC) instanta a constatat uzucapiunea prin jonctiunea posesiilor. Reclamantul a depus o ... (vezi toată discuția)