avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil

Buna ziua! Daca am depus o cerere de chemare in judecata impotriva cuiva pentru defaimare si am cerut daune morale, procesul incepand deja, pot face cumva sa transform cererea in Actiune in recunoastere ?
Cel mai recent răspuns: Cozma27 , utilizator 09:51, 22 Februarie 2017
Recunoastere a ce?
A incalcarii dreptului la demnitate, onoare, viata privata si imagine...a postat in acel mesaj poze fara acordul meu +detalii din viata privata + cuvinte jignitoare la adresa mea...am gresit cand am introdus cererea de chemare in judecata, o pot transforma in actiune in constatare a incalcarii drepturilor mentionate mai sus ,daca a inceput deja procesul pe fond ? Daca da,cum ? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces defaimare Cozma27 Cozma27 Buna ziua! Cineva a postat un mesaj jignitor la adresa mea, pe un grup public de pe un site de socializare in care a atasat poze cu mine ( fara acordul meu ) ... (vezi toată discuția)
Am postat pe site-ul primăriei link la o comună pe care am dat-o exemplu și am fost jignită și umilită de administratorul paginii. ce pot face, unde mă pot adresa? angelica82 angelica82 Buna ziua, Acum 2 zile am postat pe un site public al comunei unde locuiesc , un link cu o alta comuna frumos dezvoltat a link care as fi vrut sa fie luat ca ... (vezi toată discuția)
Daune morale ioana2011 ioana2011 Vreau sa stiu daca am dreptul de a cere daune morale in urmatorul caz: am un copil de 10 ani cu un barbat casatorit. Relatia noastra a durat aproape 3 ani si ... (vezi toată discuția)