avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen 9200 - activitati de jocuri de noroc si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen 9200 - activitati de jocuri de noroc si pariuri

Se poate inregistra acest cod ca activitate principala si autoriza la registrul comertului daca nu detin licenta si autorizatie pentru aceasta activitate, acestea fiind detinute de partenerul dintr-un contract de asociatie in participatie, care imi va plati un comision lunar din castigurile ce se vor realiza?
Cel mai recent răspuns: josephine_cointreau , utilizator 19:33, 24 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare servicii de paza fără licenta Prinvestion Prinvestion Dețin o firma de paza care încă nu a obținut licenta. Pot încheia contracte de pază iar apoi sa subcontractez serviciile unei firme care deține licenta? ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa + asociere Angel06 Angel06 Buna ziua.Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns.Doresc sa deschid un magazin in colaborare cu o alta persoana.Am dori sa facem un Pfa,dar am inteles caci in ... (vezi toată discuția)
Cum se imparte profitul firmei cu asociati Alex-andra Alex-andra Cum se imparte profitul intr.o firma cu asociati. Impartirea se face automat in conturile contabile, urmand a fi retras de fiecare parte? Poate doar cealalta ... (vezi toată discuția)