avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Fac site-uri web pentru diverși clienți (persoane ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Fac site-uri web pentru diverși clienți (persoane fizice) pe platforme de freelancing

Bună! Am început recent să fac site-uri web pentru diverși clienți (persoane fizice) pe platforme de freelancing (Fiverr, Upwork). După primul produs livrat, aceștia au vrut să continuăm parteneriatul și în afara platformei, fără contract, și am acceptat pentru că aceste platforme îmi iau comision de 25%.
Cum fac să îmi declar veniturile și să plătesc taxe? Trebuie să îmi deschid srl? Am nevoie de un model de contract? Nu am nici un fel de autorizație pentru serviciul pe care îl ofer, am învățat singură de pe YouTube, blog-uri etc.
Ultima modificare: Duminică, 25 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:38, 25 Octombrie 2020
Mergeti la primarie si la administrația financiara ca sa va faceți PFA
Se poate face și fără vreo diplomă sau licență?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeti la primarie si la administrația financiara ca sa va faceți PFA

Nu se mai face pfa la primarie ci la registrul comertului. Megeti acolo si intrebati clar in functie de codul caen pe care il solocitati sa va fie autorizat, ce acte de studii sau calificare va cer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liber profesionist (freelancer) sau pfa/ii M4x1m_Bogdan M4x1m_Bogdan Buna ziua, Doresc sa stiu care din cele 2 optiuni este mai avantajoasa pentru mine, Liber profesionist sau PFA/II. Eu am cochetat de ceva vreme cu site-urile ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
Poti fi legal partener uber fara autorizatie taxi ? cristian_alexandru cristian_alexandru Buna ziua. As dori o colaboare cu Uber ca sofer partener si mi se cere o entitate juridica (PFA), insa nu stiu daca un PFA cu cod CAEN 4939-ALTE TRANSPORTURI ... (vezi toată discuția)