Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs functie publica

Buna ziua. Din vara 2016, sunt angajata cu contract de munca la o institutie publica, pe functia de inspector de specialitate gradul II. Am dat concurs pentru postul respectiv, nu am fost angajata prin detasare. As dori sa ma inscriu la un concurs pentru inspector de specialitate gradul asistent, in cadrul aceleasi institutii publice, dar la un alt servici. Am dreptul sa ma inscriu la concurs, daca indeplinesc toate conditiile? Unii colegi au spus ca nu as avea voie, deoarece am dat deja concurs pentru postul pe care sunt acum, si ca doar cei veniti prin detasare se pot inscrie! Ceea ce mi se pare absurd! Adica cei angajati prin detasare, pile mail pe romaneste, au dreptul sa devina functionari publici, dar eu, care am promovat un concurs, nu pot! Apreciez un raspuns si cadrul legal. Multumesc
Cel mai recent răspuns: An6ra46 , utilizator 20:00, 9 Martie 2017
Depinde de conditiile postului.
Adica? Conditiile le indeplinesc. Studii de licenta si vechime 1 an... as aprecia un raspuns clar... atata seama stiu si eu... in sensul ca nu ti se accepta dosarul, daca nu indeplinesti certintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare duni duni Se poate face detasarea unui functionar public pe o functie contractuala de conducere in cadrul aceleiasi institutii? (vezi toată discuția)
Echivalare studii militare in administratie publica! florinsadova florinsadova Poate fi incadrat un ofiter mecanic nave pe un post de inspector de specialitate in administratia publica ? (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)