avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept de libera practica medici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept de libera practica medici

buna seara

Cand am terminat facultatea,dupa stagiatura am primit drept de libera practica(sunt promotie anterioara anului 2005).Am dat rezidentiatul,l am terminat,dar fara sa dau examenul de specialitate,pe care l dau in octombrie.Am voie sa profesez ca medic de medicina generala?Mentionez ca la inceputul rezidentiatului ni s a spus sa ne facem certificate de membru al colegiului medicilor pe rezident de medicina de familie

Alte discuții în legătură

Libera practica ContSters307991 ContSters307991 Buna ziua, va scriu pe acest forum in speranta ca ma veti ajuta in problemele cu care ma confrunt. Prima ar fi daca am terminat rezidentiatul si nu am promovat ... (vezi toată discuția)
Certificat membru colegiul medicilor medic rezident sau medic generalist crystyna04 crystyna04 Am terminat facultatea de medicina si pe diploma scrie medic medicina generala.In 2001,dupa stagiatura de 1 an,mi s a dat autorizatie de libera practica ca ... (vezi toată discuția)
Adeverinta recunoastere studii medic stomatolog conform art.34 din directiva 2005/36/ec andrada67 andrada67 Stimate Domn/Doamna, Sant cetatean strain,cu drept de rezidenta in Romania ca membru de familie , am inceput studiile Facultatii de Medicina si ... (vezi toată discuția)