Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca cu gaj

bunaziua as dori sa imi spuneti si mie daca pentru a gaja la locul de munca cu apartamentul e nevoie de extras de carte funciara informatiomal sau de extras de carte funciara de autentificare si de unde se obtin aceste acte
Cel mai recent răspuns: reludd , utilizator 11:12, 15 Septembrie 2009
clio06 a scris:

Chiar doriti sa gajati apartamentul la locul de munca?

Daca sunteti salariatul, va sfatuiesc sa va mai ganditi.
Daca sunteti angajatorul, mi se pare ca abuzati de disperarea oamenilor de a avea un loc de munca.

dar de ce nu? ce se intampla rau daca omul nu fura?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract notarial pentru imprumut cu garantie imobiliara mirela_lucica mirela_lucica Buna ziua ! As dori sa pun cateva intrebari ,si daca se poate sa aflu ceea ce ma intereseaza ! Vreau sa iau cu imprumut o suma de bani , cu contract la ... (vezi toată discuția)
Garantie materiala in avans ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua.Mi-am gasit un post de secretara, casiera etc.(adica om bun la toate:D) la biroul unui executor judecatoresc, si problema e ca imi cere garantie ... (vezi toată discuția)
Sanctionare gestionar mihai _cosmin mihai _cosmin Buna ziua as dori si eu sa imi explice cineva ce sanctiuni se pot lua asupra unui gestionar care:a fost angajat in functia de gestionar ,cerandui-se sa aduca ... (vezi toată discuția)