avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintrare in Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintrare in Concediu crestere copil

Buna ziua, ma aflu momentan in concediul medical postnatal. Luna viitoare insa, trebuie sa ma intorc la munca la jumatate de norma si doar pentru cateva saptamani. Pot reintra apoi in concediu de crestere al copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 13 Martie 2017
Normele de aplicare a OUG 111/2010
art.12
....
(3) Acordarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserţie se face la cererea scrisă a persoanei îndreptăţite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condiţiilor prevăzute de ordonanţa de urgenţă.
...

In speta, puteti reintra in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire cm-ccc-supliment insertie MonicaMII MonicaMII Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea mea :) Sunt in urmatoarea situatie: momentan sunt in Concediu de maternitate(postnatal), ... (vezi toată discuția)
Ccc Andra2806 Andra2806 Buna ziua!Daca sunt in ccc si ma intorc la munca intru in stimulent si daca la munca nu mi covine pot reintra in ccc! (vezi toată discuția)
Concediu prenatal postnatal mikaemy mikaemy Buna ziua!Va rog sa ma ajuta-ti daca se poate raspunzandu-mi la urmatoarea intrebare :Este posibil sa stau in concediu prenatal+postnatal mai putin de 126 de ... (vezi toată discuția)