avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariu pentru un credit de nevoi personale ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariu pentru un credit de nevoi personale luat in 2008

Tocmai am fost anuntat prinr-un mesaj pe telefon ca am poprire pe cont. Am verificat pe internet, si intr-adevar, apare un dosar la judecatorie pt incheiere de executare silita, care este si admisa.
In 2008 am facut un credit de nevoi personale..un descoperire de card si un card de cumparaturi sau ceva de genul.In 2010 am achitat in totalitate unul dintre ele,dupa care nu am mai primit nici o scrisoare,nici un mesaj de la banca.Asta pana ieri,can m-au anuntat prin mesaj ca am poprire pe cont. Este normal sa procedeze asa?In 2010 nu lucram, dar acum lucrez,puteau sa ma cheme sa facem o reesalonare sau o refinantare. Este legal sa faca poprirea mai tarziu de 3 ani?Nu se prescrie?Se poate ataca aceasta decizie undeva?
Cel mai recent răspuns: coldangel , utilizator 02:10, 30 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Da, puteti face contestatie la executare si sa invocati prescriptia. Exista sanse sa se fi intrerupt curgerea teremnului si creanta sa nu fie prescrisa.
Dvs incercati cu o contestatie la executare, daca sunteti sigur ca aveti dreptate.
Buna ziua, multumesc pentru raspuns. Nu sunt sigur ca am dreptate..stiu doar ca am facut creditul in 2008 si in 2010 am achitat jumatate din el si de atunci nu am mai primit nici o instiintare...
Unde sa fac aceasta contestatie la executare?
atunci nu prea aveti dreptate, se poate sa nu fie prescris creditul. Depuneti la judecatoria unde s-a incuviintat executarea, cea de la sediul executorului judecatoresc.
Adica la judecatoria Brasov,sau la sediul Biroului Executorului Judecatoresc ?
Judecatoria de la sediul executorului judecatoresc, Judecatoria Brasov daca executorul are sediul in Brasov

Alte discuții în legătură

Există o rezolvare ? tcdcostinel tcdcostinel Am avut în anul 2008 un credit la Millenium Bank ,la care am primit și un card de cumpărături. Din 2010 până în aprilie 2013 am avut poprire , reușind ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Datorie card credit iulibm iulibm In Ianuarie 2008 am facut un card de credit de 16000 la BCR. Din Mai 2008 nu am mai platit nici o rata. Acum am fost contactat de o firma de recuperare creante ... (vezi toată discuția)