avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort si partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort si partaj

Am fost casatorit cu EA 2 ani jumatate si avem un copil. De curand in urma neintelegerilor am hotarat sa divortam. Lucru care s-a si intamplat. In timpul casatoriei am facut un credit la banca pe numele meu ptr modernizarea locuintei. am avut bonurile si toate cele cumparate in casa, dar mi le-a aruncat acum ceva timp. Pentru a actiona in instanta sa impartim rata la banca am inteles ca am nevoie de contractul cu care am incheiat creditul. Specific ca eu nu am beneficiat de absolut nimic din toata suma, toti bani intrand in renovarea totala a apartamentului.
intrebarea mea este: pot sa fac o refinantare la banca pe acel credit inainte de a ajunge in instanta pentru partaj?Ma afecteaza daca refinantez creditul actual, pentru care voi avea partajul? creditul vreau sa il refinantez pentru a plati taxa de timbru judiciar pentru instanta. Fiind unul destul de mare nu imi permit sa actionez altfel.

Alte discuții în legătură

Solutii noemi2 noemi2 Buna ziua, as dori un sfat ce se mai poate face in urmatoarea situatie: -datorita problemelor de sanatate grave, a trebuit sa optez pentru pensionare care a ... (vezi toată discuția)
Impartire credite drmon drmon buna ziua, in anul 2014 am facut o refinantare la toate creditele mele si ale sotului. pe aceasta refinantare eu sunt titular iar el e co--debitor. daca ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj ericapop ericapop buna ziua! dupa 9 ani de casnicie, cu 2 copii minori, sotul a parasit domiciliul conjugal pentru o alta femeie. avem divortul pe rol si urmeaza partajul. in ... (vezi toată discuția)