avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Afacere
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Afacere

Buna ziua.Doresc sa demarez o afacere.Este vorba despre o ferma de iepuri.Am inceput sa achizitionez materialul reproductivi,sa construiesc adaposturi.De asemenea posed spatiu si teren proprietate personala.Pentru extindere si dezvoltare as dori sa accesez fonduri nerambursabile.Va rog frumos sa-mi spune-ti cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 10:27, 20 Martie 2017
Buna ziua,

Adresati-va AIPPIMM (Agentia pt implementarea proiectelor pt imtreprinderi mic si mijlocii) sau unui consultant.

Proiecte AIPPIMM [ link extern ] /

Va intereseaza si Start up Nation 2017 daca sunteti la prima societate.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie spatiu program start up nation IMSS IMSS Buna ziua! Am va rog,situatia de mai jos pentru care va solicit un punct de vedere: In 2017 m-am calificat si am semnat acordul de finantare prin Start Up ... (vezi toată discuția)
Noutate! anunt programe 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru anul 2013 sunt propuse a fi bugetate urmatoarele programe nationale: Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a ... (vezi toată discuția)
Buna. in anul 2020 am înființat o societate in vederea obținerii ... andrea0810 andrea0810 Buna. In anul 2020 an înființat o societate in vederea obținerii de fonduri nerambursabile pt Start up Nation. Am ales o firma de consultanta. Nu știu ... (vezi toată discuția)